Ana içeriğe atla

Görünmeyen Eller Yine Devrede

Varlıklarını ve yapabileceklerini sezmemize rağmen,elimizde somut bilgi belge resim veya görüntü olmayan GÖRÜNMEYEN ELLER.
Yine harekete geçtiler.
Yine hedef büyük.
Blackberry nasıl tarih sayfalarında yerini aldıysa şimdi aynı uygulama APPLE bilgisayarlar için harekete geçirildi.
Biliyorsunuz Blackberry telefonları tartışmasız dinlenemeyen telefonlardı.Fiziki takibi açıkken yapılabiliyordu fakat mobil sistemleri cihaz bünyesinden çıkardığınızda BLACKBERRY simsiyahtı.
Kapitalist sistemin üst düzey yöneticisisiniz.Blackberry sizin için muazzam.Ama hedefleriniz için engel.Sonuçta siz dünyayı kontrol etmek istiyorsunuz.Dünyanın sizi kontrol etmek gibi bir problemi yok.Elinizdeki materyaller sayesinde zaten sizi kontrol edemezler.
Ne yapmalısınız?
Engeli ortadan kaldırmak.
Blackberry engeli ortadan kalktı.
Gelelim APPLE'a.
Apple da Blackberry gibi diğerlerinden daha üstündü.Microsoft direnebildiği kadar direndi.
Örneğin IPAD lerimize virüs girmiyor,bir Apple bilgisayara a 6 bin TL 7 bin TL veriyoruz ama format derdimiz olmuyor,uygulamalar ücretli olsa bile özellikleri ile farklı markadaki kullanıcıların bir adım değil 3-5 adım önüne geçiyorduk.
Bu şekilde gidemezdi.Nihai tüketici de durumun farkına varınca ve fazla ödeme yapma yükünü de omuzlarına alınca düğmeye basıldı.
Pazar Apple a bırakılmamalıydı.
Yavaş yavaş Apple a müdahale edilmeye başlandı.Belirli parçaları ve/veya sistemleri kullanmak zorunda bırakılarak-yeri geldiğinde işlemci bile değişebilir- yanılmıyorsam Apple ın piyasadaki TEKEL konumu ortadan kaldırılacak.Haberlerde çıkan bilgi belirli parçaların kullanılma zorunluluğu idi.Microsoft Corparation derseniz ki Amerikan menşeili değil mi?Evet ama computer/bilgisayar piyasası Tekel 'i Apple.Elit kesimin yazarın,çizerin,mühendisin,doktorun,bürokratın tercihi hiç windows/microsoft tabanlı bilgisayarlar olmadı.

Türkiye Cumhuriyetinin şu anki Cumhurbaşkanı olan kişi  bile Apple masaüstü bilgisayar kullanmakta.
Apple ne kadar direnebilir,nasıl stratejiler geliştirebilir veya tamamiyle yapılanlara seyirci kalır mı bunu göreceğiz zamanla.
Geniş pencereye baktığımız zaman da GÖRÜNMEYEN ELLERİN YÖNETİCİLERİNİ bulmamız imkansız.Ancak neler yapılabileceğini kestirebiliriz o kadar.
Engelleyebilir miyiz?Gücümüz var ise o da gücümüzün yettiği yere kadar.
Okuduklarımızdan,tartıştıklarımızdan,çıkarımlarımızdan görülüyor ki KAPİTALİST DÜZEN samimi değil,gün gelecek en yakınındakini bile öğütecektir.
Hakkı gözetmeyen bir sistemdir.Adil de değildir.
Ben KAPİTALİST DÜZENİN veya SİSTEMLERİNİN hiçbir zaman ADİL olduğuna inanmadım.
Apple kullanıcısı olduğum için mutluyum ama bu mutluluğum çok uzun da sürmeyecek gibi.

Görünmeyen Eller devrede bir kez daha.
Aklınızın bir köşesinde bulunsun derim.

Yorumlar

Popüler Olanlar

Gözler ve Şiirler

Gözler En çok sevgiliyi özler Sözler Bazen bir ilişkiyi var Bazen yok eder Diller Yüreklere işler Eller Kenetlenince Hiç ayrılmasak derler. Şiirler; Gözler için yazılırlar Sözleri dikkat çeker Dillere destan olmuştur bazıları Eller gibi bir gün Unutulup giderler. 00:30 28/09/2016 by BFD
Ağlarsam ben ağlayayım  Aşkım ağlamasın  Gözleri yaş  Kalbi hüzün dolmasın.  Ağlarsam ben ağlayayım  Aşkım ağlamasın  Dertler hüzünler beni bulsun  Mutluluklar onu.  Ağlarsam ben ağlayayım  Aşkım alamasın  Bir gün yanında olamasam da  Hep gülümseyerek hatırlasın.  Ona adadığım  Güzel rüyaları yaşasın.

Eskişehirspor'un hakkını yiyenleri Allah affedecek mi?

Yıllarca elele yürü,"Ne istediler de vermedik"de sonra Allah affetsin denilsin... Camilerden anons yaptırılsın  kalkışma zamanı,"Direnişe" davet edilsin.Solcu musunuz siz?Neden direniş? Direnenler sadece SOLCU olur ya bizim ülkemizde. Mustafa Kemal ATATÜRK aklımıza geldi traji komik bir şekilde,AK Partili Belediyelere ve hatta Genel Merkez'e Mustafa Kemal ATATÜRK posterleri asıldı.Demokrasi aklımıza geldi,hukuk ve adalet geldi aklımıza birden bire. Eskişehir'in de SOL tandanslı başarılı mı başarılı üç belediye başkanı var.Prof.Dr.Yılmaz BÜYÜKERŞEN,Dr. Ahmet ATAÇ,Av.Kazım KURT.Eskişehir'de hizmetin ağababasını yapar bu belediye başkanı olan güzel insanlar.Milyon dolarlık robot heykelleri yerine , şanlı Türk tarihinin kahramanlık heykellerini dikerler.Balmumu müzelerinde satılan biletin gelirini kız çocuklarını okutmak için harcarlar.Eskişehir hayatlarıdır,bu güzel insanların. Eskişehir'in, taraftarının da sayesinde bir dünya markası var.ESKİŞEH