Ana içeriğe atla

Kemal...Hadi gel bi kahve içelim

Rahmetli Kemal Sunal ve Gülderen Sunal ın oğlu Sn.Ali Sunal'ın fotoğrafını paylaştığı gibi 11.baskı yapacak kalitede bir kitap değil bana göre.Bir değerli yorumcunun izah ettiği gibi sete hiç gitmediğini söyleyen Kemal Sunal ın eşi.

Kemal Sunal ın hayatı Malatyadan itibaren daha fazla irdelenseymiş keşke.Kitabı okurken sıkılmıyorsunuz belki de rahmetliyi çok sevmemizden kaynaklanıyor.Gülderen Sunal kitabı yazarken bir konuyu bitirmeden başka bir konuya başlamış.Mesela tam Göksel Kortay ile ilgili anılara odaklanıyorsunuz,birden Kemal Sunal ın kızdığı bir şeyi komedi tadında anlatmasına geçiliyor.Konu bütünlüğü yok.

Kitabın sonunda arkadaşları,Kemal Sunal ın ölümünden sonra Gülderen hanıma destek olanlar da röportaj tadında birkaç cümle veya daha fazlası ile kitaba katkıda bulunabilirlerdi.Kitapta ünlülerin hayatında da inişlerin çıkışların olabileceği yer yer maddi sıkıntıların baş gösterebileceğini de açıkça görüyoruz.

Gülderen hanım yazı yaşamına devam edecekse birkaç teknik detayı gözden kaçırmamalı derim.

Keyifli okumalar dilerim.

Yorumlar

Popüler Olanlar

Basketbolda Coach Hakan Demir Devrimi

 ING Basketbol Liginde oynanan Tofaş-Anadolu Efes Karşılaşmasında herkes Tofaş Basketbol Takımının olağanüstü mücadelesini konuşacakken Tofaş Başantrenörü Hakan Demir in devrim niteliğindeki hareketini konuşuyor. Maçın yanılmıyorsam 3.çeyreğinde Rodrigue Beaubois ın topa hamle yapıp topu kurtarmak istediği sırada Hakan Demir ile bir çarpışma yaşadı.O esnada Rodrigue Beaubois Hakan Demir e çarpacağını anlayınca Hakan Demir reklam tabelalarına çarpmasın diye tutmak da istedi. Hakan Demir nasıl bir stres ve mantıkla gerçekleştiğini anlamadığımız bir biçimde Rodrigue Beaubois ı kızgınlıkla itti ve birşeyler söyledi.Ekran başındaki basketbolseverler ve Tofaş basketbol takımı seyircisi dahil bu harekete, ani tepkiye anlam veremediği gibi,Anadolu Efesli basketbolcular da anlam veremedi.Vasiliije Micic de neden kızdın tarzında bir karşı bir tepki gösterdi. Hakan Demir kendine yakışmayacak tarzda polemiğe devam etti aynı zamanda kızgın hareketlerine.Sahada bir gerginlik yaşandı.O saniyelere kad

Gözler ve Şiirler

Gözler En çok sevgiliyi özler Sözler Bazen bir ilişkiyi var Bazen yok eder Diller Yüreklere işler Eller Kenetlenince Hiç ayrılmasak derler. Şiirler; Gözler için yazılırlar Sözleri dikkat çeker Dillere destan olmuştur bazıları Eller gibi bir gün Unutulup giderler. 00:30 28/09/2016 by BFD