Ana içeriğe atla

Süper Lige Eskişehirspor Yakışır

4 Haziran Pazar günü  Eskişehirspor Antalya'da Süper Lig'e çıkma yolunda Göztepe Spor Klubü A.Ş. ile son bir maça çıkacak.
Bu maçın Antalya iline alınması Türkiye Futbol Federasyonun çok büyük bir hatası.Antalya Stadyumunun nasıl bir mimarisi var ise stadyumdan çok herşeye benziyor.En üst tarafta otururken dibinizdeki korner atışını göremiyorsunuz aşağıya doğru eğilmenize rağmen.Menderes Türel beyin Antalya'ya kazandırdığı muhteşem eserlerden bir tanesi.

Biletler 10 dakikada tükendi.Nasıl tükendiğini anlayamamakla birlikte,klüplerin taraftar gruplarının ellerinde bilet mevcutmuş aldığımız duyumlara,okuduğumuz forumlara göre.Bu da demek oluyor ki Passo Lig sistemi de çifte standart yapabiliyormuş.



Bütün Eskişehir hazır.
İzmirlilerde hazır,biliyorum.Güzel ve demokrat İzmir'i de çok seviyorum.

Lakin;
Eskişehirspor'a,taraftarına çok ihtiyacı var bu süper ligin.
Eskişehirspor bu ülkeye tribün kültürünü armağan etmiş bir klüp.Eskişehirspor bir zaman Avrupa Kupalarında fırtına gibi esen,Türkiye 1.liginde İstanbul klüplerine kök söktürmüş ve kök söktürmeye halen devam eden bir klüp.

Bando Es Es i ile Milli Takımımızı da desteklemiş bir klüp.


Eskişehirspor nereye giderse gitsin taraftar bulan bir klüp.

Hal böyle olunca;
ESKİŞEHİRSPOR 'a süper lig yakışır.
Tabi gizli eller Eskişehirspor'u Süper Lig'den düşürmek istediği gibi zamanında,bir  cihete girmez ise.Burada Eskişehirspor yönetiminin sonuna kadar takımlarının arkasında durması her haklarını müdaafa etmesi gerekiyor.

4 Haziran Pazar günü biz sevdamızın yanında olacağız.
Eskişehir'i seven ve Eskişehirspor'a sempati duyan herkesi final maçına bekliyoruz.

Centilmence bir maç olsun.
Göztepe Spor Klubü A.Ş. ne de başarılar diliyorum.

ES ES ES Kİ Kİ Kİ ESKİ ESKİ ESSSSS....

Yorumlar