Ana içeriğe atla

HADİ BU ÇOCUKLARA KİTAP GÖNDERELİM

Okuma konusunda ne kadar duyarlı olduğumu beni takip eden okuyucularım bilir.
Herhangi bir savaşta en büyük silahımızdır bildiklerimiz.
En güzel hediyenin de KİTAP olduğunu sürekli savunurum.
Geçmiş günlerden birinde,çok da uzak değil,"AŞKTAN ÖTE AHHŞK"kitabının sayın yazarı Devran TIĞLI beyefendi kendi resmi sosyal medya hesabında,Rize ilindeki boş kütüphaneli bir köy okulundan bahsetmiş.
Öğretmenleri Barış Buçan kütüphaneyi dolduracak kitap bulamamış.Çocuklar da kitap okumayı çok seviyormuş.Hal böyle olunca sayın yazardan izin almadan,şahsi sosyal medya adreslerim dahil tüm sosyal medya adreslerimde bu konuyu paylaştım.
En kısa zamanda Rize ili Çayeli ilçesi Büyükköy Merkez Ortaokulu'nun kütüphanesinin kitapla dolu halini görmek istiyorum.
Çok değil yazımı okuyan herkes bir veya iki kitap gönderse o kütüphane dolar.

Neden önemli?
Okumayı o kadar geri planda bıraktık ki.Sayın yazar Devran TIĞLI beyefendi bana hak verecektir,bir yazarın bile çok okuması gerektiğini düşünüyorum.Bu minvalde bizler de yazdığımızdan çok daha fazlasını okumamız gerekiyor.

Ne dersiniz?Bu güzel , pırıl pırıl okuma sevdalısı çocukları sevindirelim mi?
Onların yüreklerine bir kez daha OKUMA sevdasını aşılayalım mı?
Bence yapalım.

Değerli öğretmenleri Barış beyin ve okulun iletişim bilgilerini siz okuyucularıma aşağıda iletiyorum.
Yorum yazmak isterseniz asktirbizimkisi2016@gmail.com adresine yorumlarınızı gönderebilirsiniz.

Öğretmen: BARIŞ BUÇAN ( 0 507 649 78 39 )
Adres       :Rize ili Çayeli İlçesi Büyükköy Merkez Ortaokulu

TEŞEKKÜR:
Yazımı okuyup bu olaya duyarsız kalmayacak herkese ve de bu olayı öğrendiğim Devran TIĞLI beyefendiye ve öğrencilerini,yakın çevresini organize edip kitap toplanmasını sağlayan Rize ili Ali Metin Kazancı Lisesi öğretmeni Banu ARSLAN KAYA'ya...

NOT:PTT Kargo ile kitap göndermek hem çok kolay hem çok ucuz.PTT Kargo'yu tercih edin lütfen...


Yorumlar

Popüler Olanlar

Basketbolda Coach Hakan Demir Devrimi

 ING Basketbol Liginde oynanan Tofaş-Anadolu Efes Karşılaşmasında herkes Tofaş Basketbol Takımının olağanüstü mücadelesini konuşacakken Tofaş Başantrenörü Hakan Demir in devrim niteliğindeki hareketini konuşuyor. Maçın yanılmıyorsam 3.çeyreğinde Rodrigue Beaubois ın topa hamle yapıp topu kurtarmak istediği sırada Hakan Demir ile bir çarpışma yaşadı.O esnada Rodrigue Beaubois Hakan Demir e çarpacağını anlayınca Hakan Demir reklam tabelalarına çarpmasın diye tutmak da istedi. Hakan Demir nasıl bir stres ve mantıkla gerçekleştiğini anlamadığımız bir biçimde Rodrigue Beaubois ı kızgınlıkla itti ve birşeyler söyledi.Ekran başındaki basketbolseverler ve Tofaş basketbol takımı seyircisi dahil bu harekete, ani tepkiye anlam veremediği gibi,Anadolu Efesli basketbolcular da anlam veremedi.Vasiliije Micic de neden kızdın tarzında bir karşı bir tepki gösterdi. Hakan Demir kendine yakışmayacak tarzda polemiğe devam etti aynı zamanda kızgın hareketlerine.Sahada bir gerginlik yaşandı.O saniyelere kad