Ana içeriğe atla

Esnaf Kardeşim Neredesin?

78 Milyon dolara alınan uçak.
VIP.
THY kanalı ile alınmış.Hani müthiş kâr eden THY kanalı ve/veya kaynakları ile.Kaynakları bu kadar fazla mı bilemiyorum THY'nin.

CHP Trabzon milletvekili aynı zamanda Sivil Havacılık Uzmanı olan Haluk Pekşen'e göre pek fazla değil.Ayda 70 milyon TL zarar eden bir THY var mış.48 adet uçak ya park pozisyonunda yada hangardaymış.
48 adet uçak neden işletilemiyormuş? Yürütülen yanlış politikilar yüzünden.

Dönelim başa.
78 milyon dolara alınan VIP uçak.Tunus devrik liderinin uçağı.
İkinci el.
Airbus A340-500. 17.170 km menzili.Louis Vuitton tarafından döşenmiş uçağın içi.Yatak odası ve oturma odası mevcut.Şimdi Toulouse daki merkezde bakımda.
Başbakan Yardımcısı Şimşek'in ifade ettiğine göre bedavaya yakın bir fiyata alınmış.
Cumhurbaşkanı'nın uzun uçuşlarda kullanacağı söyleniyor.

Bu ülkede Maliye Bakanı "deprem vergilerini otoyollara harcadık"diye açıklama yapmıştı ses çıkmadı.
Bu ülkede THY'na ait 48 adet uçağın hangarda park pozisyonunda olduğu söylenirken,doları bozdurun Türk parasını destekleyin denirken,78 milyon dolara bedavaya yakın uçak alındı,yine ses çıkmadı.

Soruyorum şimdi :ESNAF KARDEŞİM NEREDESİN?

Senin harekete geçmen için,ülkenin israftan kurtulması için dış istihbarat birimlerinin devreye mi girmesi gerekiyor?Hani SOL tandansı sevmezdin,ülkeyi perişan ederdi!!!

Hani hatırla,koalisyon hükümetinde Başbakanlık binası önünde gazeteciler için ayrılan bölümde "BAŞBAKANIM AL BEN BİR ESNAFIM" diyerek dolar kurunu bahane ederek yazarkasa fırlatmamış mıydın ?
Şimdi dolar kuru ne Esnaf Kardeşim?
3,40 seviyelerinde.
Millet borç içinde,üretim sıfıra yakın.Açıklanan işsizlik verileri her geçen gün artıyor.O da bize açıklanan veriler gerçek ise.Ki bu verilerde bile düşme yok.

Ben ülkemin menfaatlerini korurken,söylerken,yazarken sen neredesin?Ne yapıyorsun?
Refah içinde misin?
Ev kiranı 3-5 ay önceden ödeyebiliyor musun?
Ülkeyi terketmeyi düşünmüyorsun değil mi?
Her gün televizyonlarda saldırı haberi,tecavüz haberi,ekonomik sıkıntılardan dolayı intihar haberleri,haciz vakaları izlemiyorsun değil mi?
Son 14-15 yılda kaç şehit verdik hesaplamadın değil mi?
Çoluğunu çocuğunu seve seve askere gönderirsin değil mi?
30 senedir söyledik dini değerler kullanılıyor diye dinletemedik,o zaman dinsizdik,bize DİNSİZ dediğin zamanlar sen Türkçe Olimpiyatlarına katılıyordun ve böbürlenerek anlatıyordun.Bütün dünya bizi izliyor diye.15 Temmuz gecesi de bütün dünya bizi izledi.Hem de getirildiğimiz noktaya kıs kıs gülerek.

Dolar 3.40 seviyelerinde ESNAF KARDEŞİM.
Al yazarkasanı git Başbakanlık binası önüne.Tıpkı 2001'de yaptığın gibi.Başbakanın önüne yazarkasayı at de ki:"BAŞBAKANIM AL BEN BİR ESNAFIM,AÇIM,ÇOCUKLARIMA EKSTRA HİÇBİRŞEY ALAMIYORUM.AMA SİZ BEDAVAYA YAKIN 78 MİLYON DOLARA UÇAK ALDINIZ"   de.

De ki samimiyetini görelim.

Aç oku araştır SOL görüşlü insanlar devleti nasıl yönetmiş.Din istismarı yapmışlar mı?Senin ibadetine karışmışlar mı?

ESNAF KARDEŞİM NEREDESİN?




Yorumlar