Ana içeriğe atla

Eskişehirspor'un hakkını yiyenleri Allah affedecek mi?

Yıllarca elele yürü,"Ne istediler de vermedik"de sonra Allah affetsin denilsin...
Camilerden anons yaptırılsın  kalkışma zamanı,"Direnişe" davet edilsin.Solcu musunuz siz?Neden direniş?
Direnenler sadece SOLCU olur ya bizim ülkemizde.
Mustafa Kemal ATATÜRK aklımıza geldi traji komik bir şekilde,AK Partili Belediyelere ve hatta Genel Merkez'e Mustafa Kemal ATATÜRK posterleri asıldı.Demokrasi aklımıza geldi,hukuk ve adalet geldi aklımıza birden bire.

Eskişehir'in de SOL tandanslı başarılı mı başarılı üç belediye başkanı var.Prof.Dr.Yılmaz BÜYÜKERŞEN,Dr. Ahmet ATAÇ,Av.Kazım KURT.Eskişehir'de hizmetin ağababasını yapar bu belediye başkanı olan güzel insanlar.Milyon dolarlık robot heykelleri yerine , şanlı Türk tarihinin kahramanlık heykellerini dikerler.Balmumu müzelerinde satılan biletin gelirini kız çocuklarını okutmak için harcarlar.Eskişehir hayatlarıdır,bu güzel insanların.

Eskişehir'in, taraftarının da sayesinde bir dünya markası var.ESKİŞEHİRSPOR.İddialıyız,Eskişehirspor bir dünya markası.

Geçtiğimiz sezon ilk yarının yanılmıyorsam ikinci veya üçüncü maçı.19 Eylül 2015.Eskişehirspor-Kasımpaşa müsabakası.Maçı izleyen taraftarlar çok iyi bilirler,neler yaşandığını.Trabzon Bölgesi A Klasman hakemi,15379 lisans nolu,öğretmen,Abdullah Yılmaz müsabakayı katletmiştir.Kayıtları mutlaka federasyonumuzda vardır.

Açık ve net söylüyorum KATLETMİŞTİR.
Gerekirse tekrar incelenmesi gerekir.Gerekirse bu hakem arkadaşa bir daha müsabaka yönetme izni verilmemelidir.

Hemen kısa bir geri dönüş yapalım.Bir önceki seçimlerde ne demişti Sn.AVCI yüzü asık bir şekilde :"Eskişehir bizi çok şaşırtmıştır."
Ne olduysa Eskişehirspor bir düşüşe geçmiş,klüpte hiçbir müspet olayla karşılaşılmamaktaydı.
Hatırlıyor musunuz yıllar önce ne oldu Beşiktaş Jimnastik Klubü tribünlerinde?Bence Türk futbol camiasına emek vermiş efendi başkanlardan bir tanesi olan Serdar Bilgili'ye koro halinde kötü sözler sarfedilmişti.
Eskişehirspor'da da Mesut Hoşcan için aynı olay tezahür etti.

Yönetiliş şeklini tasvip etmiyor olabilirsiniz,bunu uygun bir dille de ifade edebilirsiniz.Ama koro halinde kötü söz söylenmesi neden?
Organize bir hareket olması kuvvetle muhtemeldir.

Eskişehirspor'un yeni stadının müjdesini de Nabi AVCI verdi.Daha bitirilmedi stad.Yazımı yazdığım dakikalarda aldığım bir bilgi çok az bir kısımda çalışmanın devam ettiği,en kısa sürede törenle hizmete açılacağı şeklinde idi.Antalya Arena stadı gibi aceleye getirilip iki günde çimleri 10 sene kullanılmış gibi olmaz ise.

Şaşıran Nabi Avcı az bir farkla Eskişehir'i kazandıklarını görünce,Milliyetçi Hareket Partisi'nin de dolaylı desteğiyle,Eskişehirspor'u daha çok anar oldu.Hatta Milli Eğitim Bakanı olarak Eskişehirspor'un yönetiminin değişmesi gerektiğini ifade etti.

Belediyeler sağ partiye hatta iktidara geçip,Eskişehirspor sportif anlamda başarılı olacaksa,almayalım kalsın.Eskişehirspor siyaset malzemesi olmayacak.Eskişehir halkıda Belediye Başkanlarına da sahip çıkacaktır eminim.

Hemen kaldığımız yerden devam edelim.

Eskişehirspor'un yönetimi YA ŞAMPİYONLUK YA ŞAMPİYONLUK parolasını kamuoyuna duyurdu.Süper Lig e tekrar çıkılacağını ifade etti.Bunu dile getiren şimdiki başkan Halil ÜNAL,Mesut HOŞCAN'a karşı kaybettiği ilk seçimde,hatta olaylar da yaşanmıştı hatırlar iseniz, "HÜKÜMET ile ESKİŞEHİRSPOR'un arasını ben yapıyorum,görev yapacağım son 3 sene için icazet istiyorum"demişti.Değişik bir kongre sonunda,Vali beyin başkanın kim olacağına karar vermesi ile,Halil Ünal Başkan oldu.

Büyük bir borç yükünün kendilerini beklediğini ifade etti.Rıza Zeydan bu borçların nasıl ödeneceği konusunda henüz bir planlarının ve maddi kaynaklarının olmadığını belirtti.Akabinde PTT 1.Lig'in en iddialı ekiplerinden biri oluşturuldu.Vergi borcu en aza indirildi.

Mesut HOŞCAN yönetimdeyken de ifade etmiştim.Bu da ne kadar kantarın topuzunu eşit tuttuğumu,kişilerle alakalı değil ESKİŞEHİRSPOR'un arkasında olduğumu gösteriyor.
Klübe siyaset girdiğini,bir an önce bu durumdan kurtunulması gerektiğini belirtmiştim.
Yeri gelmişken de bir mevzuuyu ifade etmeliyim.Bir belediye başkanının klüp işlerine karışması doğru değil.Klüp yöneticilerinin yapamadığını belediye başkanından beklemek abesle iştigal.Etik değil.
Bazı Büyükşehir Belediye Başkanları var,evet.Antalya ilindeki gibi.Arkasında hükümet desteği olmasa acaba ilgili bir belediye başkanı görebilecek mi taraftar takımının arkasında?Bu da ayrıca düşünülmesi gereken bir konu bana göre.Ötesinde Sn.Yılmaz BÜYÜKERŞEN'in arkasında hükümet desteği olsa bile yukarıda ifade ettiğim üzere belediyenin klüp işine müdahale etmesi ve/veya ortaklaşa çalışması ETİK değil.

Sonuç mu?
ESKİŞEHİRSPOR yönetiminin Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurması,2015-2016 sezonu müsabakalarının incelenmesini istemesi ve Eskişehirspor'un yenilen hakkının peşine düşmesi gerekiyor.
Açık ve Net bir şekilde yönetimimizden rica ediyorum,2015-2016 sezonunda 19 Eylül 2015 tarihinde Eskişehirspor-Kasımpaşa müsabakasını yöneten hakem Abdullah Yılmaz için girişimlerde bulunulmalı ve sonrasındaki bütün Eskişehirspor müsabakaları incelenmelidir.

İlave etmeliyim bizi hiçkimse bir daha TOPRAK SAHALI zamanlara döndüremez.Buna da hiçbir ESKİŞEHİR'li,ESKİŞEHİRSPOR'u seven sempati duyan insan İZİN VERMEZ.

ALLAH AFFETSİN mi ESKİŞEHİRSPOR'umuzun hakkını yiyenleri?

ALLAH AFFETMESİN ESKİŞEHİRSPOR'umuzun hakkını yiyenleri.

Yorumlar

Popüler Olanlar

Basketbolda Coach Hakan Demir Devrimi

 ING Basketbol Liginde oynanan Tofaş-Anadolu Efes Karşılaşmasında herkes Tofaş Basketbol Takımının olağanüstü mücadelesini konuşacakken Tofaş Başantrenörü Hakan Demir in devrim niteliğindeki hareketini konuşuyor. Maçın yanılmıyorsam 3.çeyreğinde Rodrigue Beaubois ın topa hamle yapıp topu kurtarmak istediği sırada Hakan Demir ile bir çarpışma yaşadı.O esnada Rodrigue Beaubois Hakan Demir e çarpacağını anlayınca Hakan Demir reklam tabelalarına çarpmasın diye tutmak da istedi. Hakan Demir nasıl bir stres ve mantıkla gerçekleştiğini anlamadığımız bir biçimde Rodrigue Beaubois ı kızgınlıkla itti ve birşeyler söyledi.Ekran başındaki basketbolseverler ve Tofaş basketbol takımı seyircisi dahil bu harekete, ani tepkiye anlam veremediği gibi,Anadolu Efesli basketbolcular da anlam veremedi.Vasiliije Micic de neden kızdın tarzında bir karşı bir tepki gösterdi. Hakan Demir kendine yakışmayacak tarzda polemiğe devam etti aynı zamanda kızgın hareketlerine.Sahada bir gerginlik yaşandı.O saniyelere kad

Gözler ve Şiirler

Gözler En çok sevgiliyi özler Sözler Bazen bir ilişkiyi var Bazen yok eder Diller Yüreklere işler Eller Kenetlenince Hiç ayrılmasak derler. Şiirler; Gözler için yazılırlar Sözleri dikkat çeker Dillere destan olmuştur bazıları Eller gibi bir gün Unutulup giderler. 00:30 28/09/2016 by BFD