Ana içeriğe atla

AŞKTIR BİZİMKİSİ çıktı...


#asktirbizimkisi

http://www.bekirfatihdemirag.net/asktir-bizimkisi-cikti/

Bekir Fatih Demirağ'ın 4.cü eseri olan AŞKTIR BİZİMKİSİ Cinius Yayınlarından çıktı.
Bir defa çok güzel bir şiir kitabı olmuş.Okunması kolay,sizi sıkmayan,Tam AŞKI anlatan derslik bir kitap.
Kitabın kapağında kitap için iletişim kurabileceğiniz mail adresi mevcut.Oraya kendi kısa aşk hikayelerinizi de gönderebilirsiniz,yazara düşüncelerinizi aktarabilirsiniz,beğeni ve eleştirilerinizi iletebilirsiniz.
Yazarın Ümraniye Belediyesi hikaye yarışmasına katıldığı bir eseri de mevcut orada.Ümraniye Belediyesi nezdinde dereceye girememiş de olsa okuyucularının gözünde mutlaka bir derecesi olacaktır diye düşünüyorum.

Sosyal medyada kitap #asktirbizimkisi hastag i ile paylaşılıyor.Denizli DR'dan gelen bilgi DR listesine girdiği birkaç gün içerisinde satışa sunulacağı yönünde.Lütfen bulunduğunuz bölgedeki DR mağazalarından ısrarla isteyiniz.Pişman olmayacaksınız.AŞK'ı anlatan,başucunuzda AŞIK olduğunuz insanla okuyup ezberleyeceğiniz bir kitap.

Beğenerek okumanız ümidimle.AŞKTIR BİZİMKİSİ...

Yorumlar

Popüler Olanlar

Gözler ve Şiirler

Gözler En çok sevgiliyi özler Sözler Bazen bir ilişkiyi var Bazen yok eder Diller Yüreklere işler Eller Kenetlenince Hiç ayrılmasak derler. Şiirler; Gözler için yazılırlar Sözleri dikkat çeker Dillere destan olmuştur bazıları Eller gibi bir gün Unutulup giderler. 00:30 28/09/2016 by BFD
Ağlarsam ben ağlayayım  Aşkım ağlamasın  Gözleri yaş  Kalbi hüzün dolmasın.  Ağlarsam ben ağlayayım  Aşkım ağlamasın  Dertler hüzünler beni bulsun  Mutluluklar onu.  Ağlarsam ben ağlayayım  Aşkım alamasın  Bir gün yanında olamasam da  Hep gülümseyerek hatırlasın.  Ona adadığım  Güzel rüyaları yaşasın.

Eskişehirspor'un hakkını yiyenleri Allah affedecek mi?

Yıllarca elele yürü,"Ne istediler de vermedik"de sonra Allah affetsin denilsin... Camilerden anons yaptırılsın  kalkışma zamanı,"Direnişe" davet edilsin.Solcu musunuz siz?Neden direniş? Direnenler sadece SOLCU olur ya bizim ülkemizde. Mustafa Kemal ATATÜRK aklımıza geldi traji komik bir şekilde,AK Partili Belediyelere ve hatta Genel Merkez'e Mustafa Kemal ATATÜRK posterleri asıldı.Demokrasi aklımıza geldi,hukuk ve adalet geldi aklımıza birden bire. Eskişehir'in de SOL tandanslı başarılı mı başarılı üç belediye başkanı var.Prof.Dr.Yılmaz BÜYÜKERŞEN,Dr. Ahmet ATAÇ,Av.Kazım KURT.Eskişehir'de hizmetin ağababasını yapar bu belediye başkanı olan güzel insanlar.Milyon dolarlık robot heykelleri yerine , şanlı Türk tarihinin kahramanlık heykellerini dikerler.Balmumu müzelerinde satılan biletin gelirini kız çocuklarını okutmak için harcarlar.Eskişehir hayatlarıdır,bu güzel insanların. Eskişehir'in, taraftarının da sayesinde bir dünya markası var.ESKİŞEH