Ana içeriğe atla

ESSTORIUM

Yazıyorum,çiziyorum,konuşuyorum.
Yine yok,yine yok.
Eskişehirspor yönetimi acilen Esstorium ve Sosyal Medya konularına el atmalı.
Madem tek yol şampiyonluk.Madem düştük yine kalkarız diyoruz.O zaman…
Yaz bitiyor neredeyse Esstorıum da bere satılıyor hala.
Eskişehir’de store’larda satılan ürünlerin yüzde on u bile ESSTORIUM’da satılmıyor.
Şehir dışındaki taraftarlar,şehir dışındaki Eskişehir aşıkları bu ürünlere nasıl ulaşacaklar?
Eskiden mayo satılırdı,havlu satılırdı çeşit çeşit tshirtler satılırdı.
Bakıyorsunuz ekrana 40 derece sıcakta bere ve mont var.
Klubümüzün sosyal medya sorumlusu kim bilmiyorum.İvedilikle çok çalışarak sosyal medyada öne çıkılması sağlanmalı Eskişehirspor’un.
Twitter,İnstagram ve Facebook Resmi hesapları daha aktif kullanılmalı ve taraftara ulaşmak için elden gelen yapılmalıdır.
Esstorıum da pazarlanan ürünlerin fotoğrafları eş zamanları olarak fiyat ve fiziki özellikleri ile birlikte klubümüzün resmi İnstagram,Twitter ve Facebook hesaplarından paylaşılmalıdır.
Hem Sosyal Medya da takip edilir ve ilgi çeken bir konuma getirilmelidir hemde ürünlerin pazarlanması kolaylaştırılmalıdır.
ESSTORIUM’daki ürün çeşitliliği artırılmalıdır.Bu klube ekstra gelir sağlayacaktır.Ne kadar çok satış o kadar çok gelir.
Şehir dışındaki ve hatta yurtdışındaki taraftarlara ESKİŞEHİRSPOR severlere ulaşmak asıl amaç olmalıdır.
ESSTORIUM’da pazarlanan ürünlerin görselleri net ve güvenilir olmalıdır.
Eskişehirspor her konuda ama her konuda kazanım içerisine girmelidir.

Şarttır.

Yorumlar

Popüler Olanlar

Gözler ve Şiirler

Gözler En çok sevgiliyi özler Sözler Bazen bir ilişkiyi var Bazen yok eder Diller Yüreklere işler Eller Kenetlenince Hiç ayrılmasak derler. Şiirler; Gözler için yazılırlar Sözleri dikkat çeker Dillere destan olmuştur bazıları Eller gibi bir gün Unutulup giderler. 00:30 28/09/2016 by BFD
Ağlarsam ben ağlayayım  Aşkım ağlamasın  Gözleri yaş  Kalbi hüzün dolmasın.  Ağlarsam ben ağlayayım  Aşkım ağlamasın  Dertler hüzünler beni bulsun  Mutluluklar onu.  Ağlarsam ben ağlayayım  Aşkım alamasın  Bir gün yanında olamasam da  Hep gülümseyerek hatırlasın.  Ona adadığım  Güzel rüyaları yaşasın.

Eskişehirspor'un hakkını yiyenleri Allah affedecek mi?

Yıllarca elele yürü,"Ne istediler de vermedik"de sonra Allah affetsin denilsin... Camilerden anons yaptırılsın  kalkışma zamanı,"Direnişe" davet edilsin.Solcu musunuz siz?Neden direniş? Direnenler sadece SOLCU olur ya bizim ülkemizde. Mustafa Kemal ATATÜRK aklımıza geldi traji komik bir şekilde,AK Partili Belediyelere ve hatta Genel Merkez'e Mustafa Kemal ATATÜRK posterleri asıldı.Demokrasi aklımıza geldi,hukuk ve adalet geldi aklımıza birden bire. Eskişehir'in de SOL tandanslı başarılı mı başarılı üç belediye başkanı var.Prof.Dr.Yılmaz BÜYÜKERŞEN,Dr. Ahmet ATAÇ,Av.Kazım KURT.Eskişehir'de hizmetin ağababasını yapar bu belediye başkanı olan güzel insanlar.Milyon dolarlık robot heykelleri yerine , şanlı Türk tarihinin kahramanlık heykellerini dikerler.Balmumu müzelerinde satılan biletin gelirini kız çocuklarını okutmak için harcarlar.Eskişehir hayatlarıdır,bu güzel insanların. Eskişehir'in, taraftarının da sayesinde bir dünya markası var.ESKİŞEH